На 88-годишна жена е повдигнато обвинение за убийството на 68-годишния мъж в Русе, съобщиха

...
На 88-годишна жена е повдигнато обвинение за убийството на 68-годишния мъж в Русе, съобщиха
Коментари Харесай

Мистерията около зверски убития русенец се разплита

На 88-годишна жена е повдигнато обвинение за убийството на 68-годишния мъж в Русе, оповестиха от полицията в крайдунавския край.

На 28 февруари в 17.27 часа в дежурната част на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, посредством тел. 112, постъпва сигнал за убийството на мъж в жилище на ул. " Родопи " в Русе. Изпратените на адреса полицейски чиновници откриват в една от стаите натрупа на 68-годишен русенец, като е имало следи от удари по главата му.

По случая чиновници на ОДМВР – Русе започнаха следствие, в хода на формирано досъдебно произвеждане, под управлението на Окръжна прокуратура – Русе. Предприеха се всички нужни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите и събитията, довели до гибелта на мъжа, както и причинителя на действието. В резултат на своята работа проверяващите са събрали задоволително данни, че създател на закононарушението е 88-годишна жена от Русе. Двамата са живеели в едно домакинство.

На дамата е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 116, алинея 1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на прокуратурата тя е арестувана за период до 72 часа. Работата по досъдебното произвеждане продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР